★ ★ ★ ★ ★ 4.5 / 5 TRUSTPILOT
Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret
Bliv medlem og få 500p i velkomstbonus
Miyabi er kendt verden over for at fremstille håndsmidte japanske knive. Knivene fremstilles i Seki-regionen, et af Japans centre for knivproduktion. Her smedes de eksklusive knive efter en tusindårig japansk håndværkstradition, der er arvet fra gamle mestre, som engang lavede nogle af Japans smukkeste sværd.
Her vil du kunne finde et stort udvalg af Miyabis bedste knive, lavet til brug af både professionelle og hjemmekokke.
Miyabi præsenterer mange forskellige knive, der kan bruges til en række formål i køkkenet. Fra praktiske allround kokkeknive og grøntsagsknive til specialiserede knive såsom filetknive, her kan du finde den perfekte kniv til enhver opgave i køkkenet i Miyabis sortiment.
De eksklusive knive fra Miyabi slibes efter en gammel japansk håndværkstradition. Knivene slibes asymmetrisk, hvilket giver dem et unikt udseende og fremragende skarphed.
Miyabi-knive er lavet ved hjælp af forskellige typer blandet stål, hvilket giver knivene et smukt damaskmønster. Disse unikke designs er kendt som en arv fra den årtusind gamle japanske knivfremstillingstradition.
Noget, som alle Miyabi-knive har til fælles er at de er lavet af højkvalitetsstål med en vis mængde krom, hvilket giver knivene et højt niveau af skarphed og enestående hårdhed.
Med et godt Miyabi-knivsæt i køkkenet bliver madlavningen en rigtig oplevelse. Kvalitetsknivene gør ikke kun forberedelsen af maden lettere, men er også stilfulde blikfang i køkkenet.
En af de mest populære knive fra den japanske madkultur er den populære Santoku kniv, en alsidig kniv, der tjener flere formål i madlavningen. Santoku-kniven er lidt kortere end den klassiske køkkenkniv, og takket være dens kortere, tyndere blad er den særligt velegnet til at skære og hakke grøntsager.
Brug Miyabi Toishi Pro knivsliberen med to slibehjul til at vedligeholde og slibe dine eksklusive Miyabi-knive. Hvis din knivklinge er meget sløv, følg nedenstående trin. Hvis bladet blot skal poleres og finjusteres, kan du springe trin 4 og 5 over.
Opbevar dine japanske knive på en god kvalitet magnetisk knivliste eller placer dem i en knivblok for at undgå den slid og ælde, der kan opstå når de ligger løse i en køkkenskuffe. Ved at holde dine bedste knive let tilgængelige på køkkenbordet, har du dem også lige ved hånden, når du laver mad.