★ ★ ★ ★ ★ 4.5 / 5 TRUSTPILOT

Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret

GRATIS FRAGT OVER 499 KR*

Bliv medlem og få 500p i velkomstbonus

Log ind

BLACK WEEK 10-70% rabat på næsten alt*

Varemærker/Miyabi

Miyabi

Miyabi er en kendt japansk knivproducent med gedigen erfaring fra branchen. Produktionen af knivene foregår på traditionel vis af rigtige mestre, ligesom dem, der i tidernes morgen fremstillede nogle af Japans fineste sværd. Produktionen foregår i Seki-regionen, der er blevet centrum for japansk knivproduktion. Du finder alle typer knive i sortimentet – både til almindelig madlavning og til professionelt brug!
1 resultater sorteret efter
Viser 1 af 1 produkter

Miyabi – håndlavede kvalitetsknive 

Miyabi er kendt verden over for at fremstille håndsmidte japanske knive. Knivene fremstilles i Seki-regionen, et af Japans centre for knivproduktion. Her smedes de eksklusive knive efter en tusindårig japansk håndværkstradition, der er arvet fra gamle mestre, som engang lavede nogle af Japans smukkeste sværd. 

Her vil du kunne finde et stort udvalg af Miyabis bedste knive, lavet til brug af både professionelle og hjemmekokke. 

Hvilke Miyabi-knive er mest populære? 

Miyabi præsenterer mange forskellige knive, der kan bruges til en række formål i køkkenet. Fra praktiske allround kokkeknive og grøntsagsknive til specialiserede knive såsom filetknive, her kan du finde den perfekte kniv til enhver opgave i køkkenet i Miyabis sortiment. 

Top 3 Miyabi-knive 

  • Miyabi 5000MCD Gyutoh 
  • Miyabi 5000MCD Sujihiki filetkniv 
  • Miyabi 6000MCT Santoku japansk kniv 

Hvordan Miyabi-knive slibes under produktion 

De eksklusive knive fra Miyabi slibes efter en gammel japansk håndværkstradition. Knivene slibes asymmetrisk, hvilket giver dem et unikt udseende og fremragende skarphed. 

Hvilke materialer er Miyabi-knive lavet af? 

Miyabi-knive er lavet ved hjælp af forskellige typer blandet stål, hvilket giver knivene et smukt damaskmønster. Disse unikke designs er kendt som en arv fra den årtusind gamle japanske knivfremstillingstradition. 

Noget, som alle Miyabi-knive har til fælles er at de er lavet af højkvalitetsstål med en vis mængde krom, hvilket giver knivene et højt niveau af skarphed og enestående hårdhed. 

Med et godt Miyabi-knivsæt i køkkenet bliver madlavningen en rigtig oplevelse. Kvalitetsknivene gør ikke kun forberedelsen af maden lettere, men er også stilfulde blikfang i køkkenet. 

Miyabis Santoku-kniv – traditionelle japanske knive 

En af de mest populære knive fra den japanske madkultur er den populære Santoku kniv, en alsidig kniv, der tjener flere formål i madlavningen. Santoku-kniven er lidt kortere end den klassiske køkkenkniv, og takket være dens kortere, tyndere blad er den særligt velegnet til at skære og hakke grøntsager. 

Sådan sliber du korrekt dine Miyabi-knive 

Brug Miyabi Toishi Pro knivsliberen med to slibehjul til at vedligeholde og slibe dine eksklusive Miyabi-knive. Hvis din knivklinge er meget sløv, følg nedenstående trin. Hvis bladet blot skal poleres og finjusteres, kan du springe trin 4 og 5 over. 

  1. Rengør bladet og sørg for, at det er tørt før slibning. 
  2. Placer knivsliberen på en flad overflade, såsom køkkenbordet eller et skærebræt. Hvis overfladen er glat, kan du lægge en fugtig klud under knivsliberen. 
  3. Placer din hånd på håndtaget på knivsliberen for at holde den på plads. Hold kniven med din anden hånd. 
  4. Indsæt knivbladet i hakket med det diamantbelagte slibehjul tættest på håndtaget. Dette fjerner mindre skader og former knivens kant. 
  5. Hold kniven mod slibehjulet med let tryk og træk den mod dig. Gentag denne proces ca. 15-20 gange, indtil din kniv genvinder sin skarphed. 
  6. For at polere knivkanten skal du derefter placere knivbladet i hakket med det keramiske slibehjul, der er længst væk fra håndtaget. 
  7. Hold knivbladet i slibehjulet med let tryk og træk det mod dig. Gentag ca. 15-20 gange, indtil din kniv genvinder sin skarphed. 

Sådan opbevarer du Miyabi-knive korrekt 

Opbevar dine japanske knive på en god kvalitet magnetisk knivliste eller placer dem i en knivblok for at undgå den slid og ælde, der kan opstå når de ligger løse i en køkkenskuffe. Ved at holde dine bedste knive let tilgængelige på køkkenbordet, har du dem også lige ved hånden, når du laver mad. 

SKANDINAVISK DESIGN TIL DIT HJEM
Nordic Nest AB (org. Nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige. Mail: info@nordicnest.dk
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB