★ ★ ★ ★ ★ 4.5 / 5 TRUSTPILOT
Trygge køb - 60 dage fortrydelsesret
Bliv medlem og få 500p i velkomstbonus
I japansk madlavning er det rigtige valg af kniv en stor del af glæden ved at forberede og tilberede mad. Derudover er den æstetiske præsentation ekstremt vigtig i den japanske madkultur, og alt tilberedes med stor passion og omhu. KAI er et mærke, der med deres premium knive er blevet kendt verden over.
Her vil du kunne finde et stort udvalg af kvalitetsknive fra KAI, herunder kokkeknive, santokuknive, steakknive og mere.
Fremstillingen af KAI japanske knive er rodfæstet i den gamle tradition for smedning af samuraisværd, hvor forskellige typer metal legeringer lægges sammen og smedes til ét enkelt stykke. Det fine håndværk producerer flere lag i stålet, hvilket bidrager til dets skarphed og holdbarhed.
KAI knive er kendt for deres høje kvalitet, funktion, skarphed og holdbarhed og fås i dag i en række forskellige modeller. Hvis du leder efter nye knive til køkkenet, er KAI Wasabi Black og KAI Shun Classic to eksempler på serier, der tilbyder det allerbedste, både for den professionelle og hjemmekokken.
KAI knive bør vaskes i hånden lige efter brug og kan ikke rengøres i opvaskemaskinen for at beskytte materialet og bevare knivens skarphed. Træhåndtaget på dine KAI knive bør ikke ligge for længe i vand, da dette kan beskadige træet. Du kan lejlighedsvis oliere træhåndtaget på de japanske knive med en neutral vegetabilsk olie.
For at undgå skader på bladene på dine KAI japanske knive anbefales det at opbevare dine KAI køkkenknive ved hjælp af en magnetisk knivliste eller en knivblok.